App

Du kan betale for parkering med mobil på alle våre automatplasser hvor automaten er merket med sonenummer (Fungerer på Android og iPhone). Alt du trenger å gjøre er å laste ned parkerings-appen, og registrere deg som bruker. OBS! Kan ikke brukes i Fjellet p-hus.

Last ned appen og sett i gang

Last ned appen til din mobil, registrer brukerkonto og et kredittkort. Appen hjelper deg gjennom prosessen, steg for steg.

Viktig info

  • Det er opp til bruker å sørge for at registreringsnummer og sonenummer stemmer, feil på disse kan medføre ileggelse.
  • Vær oppmerksom på at hvis du overstiger makstiden på p-plassen så øker timesatsen, se takstinfo på plassen.
  • Vær spesielt oppmerksom hvis du ikke bruker «stopptid», men har løpende parkering. Du vil da ikke få beskjed når du går over makstid, og vil bli belastet etter taksten på plassen.
  • Bruker er iht. avtalen pliktig å sørge for at kortet som er registrert, til enhver tid er gyldig og har dekning. Hvis vi ikke klarer å belaste kortet for din parkering, vil det bli sendt faktura pr. mail/sms. Hvis denne ikke blir betalt innen fristen, vil vi sende purring pr. brev med purregebyr på 70,-.
  • OBS! OBS! Da vi opplever at e-post noen ganger havner i “uønsket post” eller “søppelpost” pga e-postleverandørens spamfilter, må du som bruker av appen jevnlig sjekke disse innboksene for fakturaer og annen info fra oss. Viser for øvrig til vilkårene. For mer info trykk her

Priser

Se Appsoner og prisliste 2017

Oversikt over bruk

Inne på appen er det en funksjon som viser de siste parkeringene, og hvor du kan få tilsendt enkeltkvitteringer på e-post.

For å se fullstendig oversikt over bruk på appen, bruk “min side”. Hvis du ikke har bruker-ID og passord, bruk alternativet for glemt bruker-ID/PIN-kode.

 

Klikk her for å se hvordan du skal bruke appen.

Copyright Tromsø parkering AS